You, the petitioner

Van Muiswinkel kan geen Sinterklaas zijn

5 signatures

Het bestuur van stichting Sint in Amsterdam (voorzitter S. Bouchibti) heeft Erik van Muiswinkel gekozen als nieuwe Sinterklaas voor Amsterdam, maar door zijn gedrag op internet waar hij scheldt en intimideert, vinden wij hem niet geschikt. Wij vragen de gemeente de stichting hierop aan te spreken.

Petition

We

de burgers van Amsterdam

 

observe

dat de stichting Sint in Amsterdam (met als voorzitter S. Bouchichti) de heer Erik van Muiswinkel heeft aangewezen als nieuwe Sinterklaas. Wij constateren ook dat Van Muiswinkel zich enorm misdraagt. Hij schreeuwt, scheldt en intimideert. Dat gedrag maakt hem ongeschikt om de grootste kindervriend van Amsterdam neer te zetten.

 

and request

de gemeente de stichting aan te spreken op hun slechte keuze en een SInterklaas te kiezen, die een echte kindervriend voor ALLE Amsterdamse kindertjes kan zijn.

The answer

Het Parool: Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas

Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas tijdens de intocht in Amsterdam. Volgens Van Muiswinkel staat de gewenste neutraliteit van de goedheiligman te veel (...) Lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-08-24 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Irene van der Smagt 
Website:

History

Signatures

Updates

Het Parool: Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas

Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas tijdens de intocht in Amsterdam. Volgens Van Muiswinkel staat de gewenste neutraliteit van de goedheiligman te veel (...) Lees verder.

2019-05-28