U, de petitionaris

Van Muiswinkel kan geen Sinterklaas zijn

5 ondertekeningen

Het bestuur van stichting Sint in Amsterdam (voorzitter S. Bouchibti) heeft Erik van Muiswinkel gekozen als nieuwe Sinterklaas voor Amsterdam, maar door zijn gedrag op internet waar hij scheldt en intimideert, vinden wij hem niet geschikt. Wij vragen de gemeente de stichting hierop aan te spreken.

Petitie

Wij

de burgers van Amsterdam

 

constateren

dat de stichting Sint in Amsterdam (met als voorzitter S. Bouchichti) de heer Erik van Muiswinkel heeft aangewezen als nieuwe Sinterklaas. Wij constateren ook dat Van Muiswinkel zich enorm misdraagt. Hij schreeuwt, scheldt en intimideert. Dat gedrag maakt hem ongeschikt om de grootste kindervriend van Amsterdam neer te zetten.

 

en verzoeken

de gemeente de stichting aan te spreken op hun slechte keuze en een SInterklaas te kiezen, die een echte kindervriend voor ALLE Amsterdamse kindertjes kan zijn.

Het antwoord

Het Parool: Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas

Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas tijdens de intocht in Amsterdam. Volgens Van Muiswinkel staat de gewenste neutraliteit van de goedheiligman te veel (...) Lees verder

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
24-08-2019 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Irene van der Smagt 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het Parool: Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas

Erik van Muiswinkel ziet af van de rol van Sinterklaas tijdens de intocht in Amsterdam. Volgens Van Muiswinkel staat de gewenste neutraliteit van de goedheiligman te veel (...) Lees verder.

28-05-2019