U, de petitionaris
Er is nieuws!
Pfizer nu

Vaccineer 'de kwetsbare vergeten groep' 18-60 Eerst!

4 ondertekeningen

Vaccinneer de kwetsbaren van 18-60 jaar eerst en liefst met het Pfizer-vaccin! Volgens onder andere het WHO-advies werkt het Pfizer-vaccin het best bij mensen in de kwetsbare groep met een onderliggend lijden. Volgens de reactie van de Jonge op de nieuwe weg die ingeslagen is om de strategie te veranderen is dit gedaan omdat het Pfizer-vaccin niet bij huisartsen bewaard kan worden en het logistiek niet te doen is. Deze groep zit al 9 maanden thuis in zelf-isolatie en wordt compleet opzij gezet! Maak de logistiek NU mogelijk! Dit ontlast ook de zorg!

Petitie

Wij

de al 9 maanden thuiszittende "Kwetsbare Vergeten Groep 18-60" die niet niet langer wil wachten: Pfizer-vaccin nu!

 

constateren

  • Het dringend advies van de WHO om deze groep als eerste te vaccineren met het Pfizer-vaccin
  • Het Moderna-vaccin blijkt niet goed te werken voor deze groep!
  • Het leed is erg hoog onder de mensen die al maanden afgezonderd zitten in zelf-isolatie.
  • Door ons te vaccineren zal de zorg ontlast worden!
  • We willen niet langer wachten; we worden wederom niet gehoord en opzij gezet! We voelen ons in de steek gelaten!
  • Ook de artsen in het ziekenhuis zouden bijvoorbeeld hun patiënten kunnen vaccineren met het Pfizer-vaccin.
  • Er is niet 1 weg er zijn meerdere wegen!

 

en verzoeken

Geef deze groep kwetsbaren van 18-60 met onderliggend lijden het Pfizer-vaccin! Laat ons niet weer wachten!

Maak het mogelijk en meteen als het binnenkomt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Mevr. MC. Bozkurt 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Pfizer Vaccin werkt beter bij ouderen en mensen met onderliggend lijden

Het Nieuwe Pfizer Vaccin blijkt betere bescherming te bieden bij ouderen en mensen met onderliggende ziektes. Daarin tegen blijkt het Moderna vaccin veel minder bescherming te bieden bij deze groep en is nog niet duidelijk of het Moderna vaccin ook werkzaam is tegen de 2 nieuwe varianten.

+Lees meer...

Volgens de WHO werd er dringend verzocht om eerst deze groep te vaccineren maar dit werd al snel in de wind gelagen door de Jonge. De artsen eisten het Pfizer vaccin eerst op. Tevens wordt er wedeom afgeweken om daarna een andere groep te laten vaccineren met het Pfizer vaccin en wederom nog weer een andere groep thuiswonende 60-75ers? Dan is er geen Pfizer vaccin beschikbaar meer voor juist deze groep!? En zal er een minder werkend vaccin gegeven worden. Dit kan en mag niet! Artsen hebben in de ziekenhuizen beschikbare apparatuur (vriezers ) waar zij alvast hun eigen kwetsbare patiënten zouden kunnen laten vaccineren! Tevens is het ook mogelijk voor velen uit de groep 18-60 met onderliggend lijden om naar een GGD punt te rijden. Dit gebeurd immers ook al bij het testen. De Jonge moet een her-overweging maken en deze groep nu als eerste laten vaccineren!

09-01-2021