You, the petitioner
Spandoek

Tramhalte lijn 3 moet terug op de Amsteldijk/Ceintuurbaan

1,084 signatures

Het GVB heeft de tramhalte Amsteldijk/Ceintuurbaan voor lijn 3 verwijderd. Dit op een plek waar veel senioren wonen die afhankelijk zijn van goed openbaar vervoer. Terugkeer is van levensbelang voor een grote groep buurtbewoners, zodat zij mobiel blijven en betrokken blijven bij de buurt en stad en kunnen blijven genieten van hun oude dag.

Petition

We

Bewoners, vrijwilligers en medewerkers van het Amstelhuis, buurtbewoners (jong en oud), Amsterdammers en sympathisanten.

 

observe

  • Dat het GVB/Gemeente Amsterdam de tramhalte Amsteldijk/Ceintuurbaan voor lijn 3 heeft verwijderd.

  • Dat deze halte van cruciaal belang is voor de bewoners van het AMSTELhuis, het Willibrordus-complex en (oudere) buurtbewoners, alsmede voor hun bezoekers.

  • Dat het voor hen de snelle verbinding met OLVG weggenomen is.

  • Dat inspraakavonden en andere akties geen gehoor hebben gevonden bij de instanties. Dat de halte Amsteldijk/Ceintuurbaan zo snel mogelijk terug geplaatst dient te worden!

  • De genoemde groepen dienen gebruik te kunnen maken van goed openbaar vervoer dat makkelijk voor hen bereikbaar dient te zijn. De samenleving wil dat men langer participeert in de samenleving, maar instanties halen de middelen daartoe weg.

 

and request

Het GVB, de Gemeente Amsterdam, overige betrokken instanties de genomen besluiten te herzien betreffende het verwijderen van de tramhalte en deze zo snel mogelijk weer terug te plaatsen en in de dienstregeling op te nemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-31 
Lead petitioner:
Marc Marcus 
Organisation:
het AMSTELhuis 
Website:

History

Signatures