U, de petitionaris
Spandoek

Tramhalte lijn 3 moet terug op de Amsteldijk/Ceintuurbaan

1.084 ondertekeningen

Het GVB heeft de tramhalte Amsteldijk/Ceintuurbaan voor lijn 3 verwijderd. Dit op een plek waar veel senioren wonen die afhankelijk zijn van goed openbaar vervoer. Terugkeer is van levensbelang voor een grote groep buurtbewoners, zodat zij mobiel blijven en betrokken blijven bij de buurt en stad en kunnen blijven genieten van hun oude dag.

Petitie

Wij

Bewoners, vrijwilligers en medewerkers van het Amstelhuis, buurtbewoners (jong en oud), Amsterdammers en sympathisanten.

 

constateren

  • Dat het GVB/Gemeente Amsterdam de tramhalte Amsteldijk/Ceintuurbaan voor lijn 3 heeft verwijderd.

  • Dat deze halte van cruciaal belang is voor de bewoners van het AMSTELhuis, het Willibrordus-complex en (oudere) buurtbewoners, alsmede voor hun bezoekers.

  • Dat het voor hen de snelle verbinding met OLVG weggenomen is.

  • Dat inspraakavonden en andere akties geen gehoor hebben gevonden bij de instanties. Dat de halte Amsteldijk/Ceintuurbaan zo snel mogelijk terug geplaatst dient te worden!

  • De genoemde groepen dienen gebruik te kunnen maken van goed openbaar vervoer dat makkelijk voor hen bereikbaar dient te zijn. De samenleving wil dat men langer participeert in de samenleving, maar instanties halen de middelen daartoe weg.

 

en verzoeken

Het GVB, de Gemeente Amsterdam, overige betrokken instanties de genomen besluiten te herzien betreffende het verwijderen van de tramhalte en deze zo snel mogelijk weer terug te plaatsen en in de dienstregeling op te nemen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2017 
Petitionaris:
Marc Marcus 
Organisatie:
het AMSTELhuis 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen