U, de petitionaris

Traditionele school moet ophouden met bestaan

1 ondertekeningen

Ons schoolsysteem werkt niet zo goed als het ooit was bedoeld, dus het moet aangepast worden. Het voorstel is het systeem meer op zelfeducatie houden. Doormidden van uitgevoerde sociale experimenten is er een betere manier gevonden om school te organiseren.

Petitie

Wij

iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van de scholen en jeugd.

 

constateren

  • Het schoolsysteem hoe het is werkt niet meer, je laat mensen onder druk werken.

  • Je kan niet zoveel leren als je het onder dwang moet doen. Het zou veel prettiger en veel meer resultaten opleveren, als de scholieren een vraag kregen en er zelf een oplossing op mochten zoeken.

  • Het systeem van kennis reproduceren is niet goed meer, we hebben computers voor reproductie. Mensen moeten dingen zelf ontdekken en begrijpen, de tijd van stampen is voorbij!

  • Het zou beter zijn als kinderen zelf mochten beslissen hoe ze uit een probleem komen, dat de leraren er waren voor aanmoedigen en maken van vragen voor kinderen. Op die manier zullen de kinderen beter nadenken, meer geïntereseerd zijn en meer leren.

  • Daarnaast zou het handig zijn als de leerlingen onderling heel veel hun ideeën gingen uitwisselen, dat zou de samenwerkingvaardigheden in de toekomst verbeteren.

 

en verzoeken

stop de traditionele school.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Einddatum:
18-05-2017 
Petitionaris:
Feodor Zyblev 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen