You, the petitioner

Toon wel het WK in de aula van CS Vincent van Gogh

1 signature

Dit jaar heeft de school besloten het WK niet uit te zenden in de aula. Dit komt door de morele fouten die Qatar heeft begaan richting het WK. Echter heeft dit niks te maken met het voetbal zelf en daarom moeten alle mogelijke wedstrijden worden uitgezonden in de aula.

Petition

We

zijn de voetballiefhebbers, de voetbalfanaten en de genieters van de mooiste sport op de wereld.

 

observe

dat de school hypocriet heeft gehandeld in de beslissing om het WK voetbal niet uit te zenden in de aula, maar wel om de olympische winterspelen in China uit te zenden. Beide zijn landen met humanitaire problemen, die verder losstaan van de sporten zelf. De politieke situatie staat los van de sport en los van het plezier van de toeschouwer en dat begrijpt het schoolbestuur niet.

 

and request

daarom dat de school haar mening omtrent het niet uitzenden van het WK zo snel mogelijk aan te passen en ervoor te zorgen dat de wedstrijden, net zoals dat ging bij de olympische winterspelen, worden uitgezonden op het grote scherm in de aula.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2022-11-25 
Lead petitioner:
Alaz Suliman 

History

Signatures