U, de petitionaris

Toon wel het WK in de aula van CS Vincent van Gogh

1 ondertekening

Dit jaar heeft de school besloten het WK niet uit te zenden in de aula. Dit komt door de morele fouten die Qatar heeft begaan richting het WK. Echter heeft dit niks te maken met het voetbal zelf en daarom moeten alle mogelijke wedstrijden worden uitgezonden in de aula.

Petitie

Wij

zijn de voetballiefhebbers, de voetbalfanaten en de genieters van de mooiste sport op de wereld.

 

constateren dat:

dat de school hypocriet heeft gehandeld in de beslissing om het WK voetbal niet uit te zenden in de aula, maar wel om de olympische winterspelen in China uit te zenden. Beide zijn landen met humanitaire problemen, die verder losstaan van de sporten zelf. De politieke situatie staat los van de sport en los van het plezier van de toeschouwer en dat begrijpt het schoolbestuur niet.

 

en verzoeken

daarom dat de school haar mening omtrent het niet uitzenden van het WK zo snel mogelijk aan te passen en ervoor te zorgen dat de wedstrijden, net zoals dat ging bij de olympische winterspelen, worden uitgezonden op het grote scherm in de aula.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
25-11-2022 
Petitionaris:
Alaz Suliman 

Geschiedenis

Ondertekeningen