You, the petitioner
Logo toekomststoel3

#Toekomststoel: geef de toekomst een 151ste zetel in de Tweede Kamer

1,028 signatures

Een extra, lege zetel die de toekomstige generaties vertegenwoordigt en politici eraan herinnert duurzaamheid altijd mee te nemen bij het maken van beleid. Deze zetel krijgt een vaste plek en is niet te winnen met verkiezingen.

Petition

We

Jan Terlouw en 4 onderneemsters die politici duurzamer en creatiever willen laten handelen

 

observe

Onze jeugd is afhankelijk van een gezonde planeet. En de toekomst van de komende generaties wordt op dit moment onvoldoende meegewogen in de keuzes van vandaag. Het is onze taak om te zorgen voor een leefbare aarde. En het is ook technisch en financieel mogelijk. Er moeten alleen wel de juiste, of andere beslissingen worden genomen. Om dit te stimuleren is een symbool nodig: de toekomststoel. Door deze aan te schuiven wordt het belang van een duurzame wereld van morgen altijd in acht genomen

 

and request

Bij veel bedrijven, gemeenten en scholen staat al een toekomststoel. Om duurzaamheid (meer) onder de aandacht te brengen. En gerichte actie te ondernemen. In de Tweede Kamer hoort ook een toekomststoel te staan. Het langetermijngen en de verbeeldingskracht van de Kamerleden moet meer gecultiveerd worden en we moeten hen uitdagen anders, beter en duurzamer te handelen. Houd onze leiders scherp! Met #toekomststoel.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-11-16 
Lead petitioner:
Pamela Logjes  
Organisation:
#toekomststoel  
Website:

History

Signatures