U, de petitionaris
Logo toekomststoel3

#Toekomststoel: geef de toekomst een 151ste zetel in de Tweede Kamer

1.321 ondertekeningen

Een extra, lege zetel die de toekomstige generaties vertegenwoordigt en politici eraan herinnert duurzaamheid altijd mee te nemen bij het maken van beleid. Deze zetel krijgt een vaste plek en is niet te winnen met verkiezingen.

Petitie

Wij

Jan Terlouw en 4 onderneemsters die politici duurzamer en creatiever willen laten handelen

 

constateren

Onze jeugd is afhankelijk van een gezonde planeet. En de toekomst van de komende generaties wordt op dit moment onvoldoende meegewogen in de keuzes van vandaag. Het is onze taak om te zorgen voor een leefbare aarde. En het is ook technisch en financieel mogelijk. Er moeten alleen wel de juiste, of andere beslissingen worden genomen. Om dit te stimuleren is een symbool nodig: de toekomststoel. Door deze aan te schuiven wordt het belang van een duurzame wereld van morgen altijd in acht genomen

 

en verzoeken

Bij veel bedrijven, gemeenten en scholen staat al een toekomststoel. Om duurzaamheid (meer) onder de aandacht te brengen. En gerichte actie te ondernemen. In de Tweede Kamer hoort ook een toekomststoel te staan. Het langetermijngen en de verbeeldingskracht van de Kamerleden moet meer gecultiveerd worden en we moeten hen uitdagen anders, beter en duurzamer te handelen. Houd onze leiders scherp! Met #toekomststoel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
16-11-2018 
Petitionaris:
Pamela Logjes  
Organisatie:
#toekomststoel  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen