You, the petitioner

Terugkoop en renovatie van zwembad Het Keerpunt Zoetermeer

2,262 signatures

Wij, de inwoners van Zoetermeer en verre omstreken, zwemliefhebbers van alle leeftijden, die van zwembad Het Keerpunt genoten hebben in het verleden en bovendien Het Keerpunt beschouwen als een zwembad met historische waarde voor Zoetermeer, willen een volledig herstel van het buitenbad gedeelte.

Petition

We

Wij, de inwoners van Zoetermeer en verre omstreken, zwemliefhebbers van alle leeftijden,

 

establish that:

Constateren dat de verkoop van dit zwembad door de Gemeente Zoetermeer aan een particuliere eigenaar bepaald geen succes is geweest.

Het buitenbad gedeelte is niet meer wat het ooit is geweest, opgesplitst, verkocht en versnipperd en is hard aan renovatie toe. Wat betreft het zwembeleid in de zomer zijn zwemliefhebbers overgeleverd aan de nukken van de eigenaar, en moeten elk jaar maar afwachten of het buitenbad wel opengaat.

 

and request

Wij eisen dat de Gemeente het zwembad terugkoopt van de huidige eigenaar en buitenbad Het Keerpunt volledig renoveert.

Dit betekent volledig herstel van Zwembad Het Keerpunt zoals het vroeger ooit was en dus ook van de springkuil en van het 50-meter bad met de tribunes.

Een stad met een inwonersaantal van 124.089 kan zich geen Sportstad noemen als inwoners en andere zwemliefhebbers uit de regio naar een andere stad moeten om te gaan zwemmen.

The answer

Over drie jaar een nieuw zwembad in Zoetermeer

Een jaar later nadat de petitie is overhandigd aan de LHN, kwam Dhr. Nawijn met het plan binnen drie jaar een nieuw zwembad te willen realiseren in Zoetermeer, met behulp van het bedrijfsleven. Of dit ook echt gaat gebeuren is nog niet zeker.

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Zoetermeer 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-23 
Answer expected:
2016-08-02 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
A.M. Smits 

History

Signatures

Updates

Over drie jaar een nieuw zwembad in Zoetermeer

Een jaar later nadat de petitie is overhandigd aan de LHN, kwam Dhr. Nawijn met het plan binnen drie jaar een nieuw zwembad te willen realiseren in Zoetermeer, met behulp van het bedrijfsleven.

+Read more...

Of dit ook echt gaat gebeuren is nog niet zeker.

2017-07-06

LHN neemt de petitie in beraad

Maandag 23 mei is deze petitie met 2169 handtekeningen overhandigd aan Mr. Hilbrand Nawijn, de fractievoorzitter van Lijst Hilbrand Nawijn.

+Read more...

De LHN is de tweede partij in Zoetermeer en beheert o.a. de sportportefeuille. De LHN neemt de petitie de komende tijd in beraad.

2016-05-30