You, the petitioner
Park1

Tegen zonnepark in de landelijke omgeving van Zuna

679 signatures

Offer het mooie landschap in Zuna niet op aan een zonnepark. Duurzame energie is belangrijk, maar dit moet niet ten koste gaan van de natuur, waar zoveel mensen van genieten. Buurtbewoners vinden dit geen goed plan. Het open landschap met houtwallen, grenzend aan de Zunasche heide zal zo zijn landelijke karakter verliezen. Een zonnepark past niet in de natuur van Zuna.

Petition

We

Omwonenden en bezoekers van dit natuurgebied zoals wandelaars, fietsers en recreanten.

 

observe

  • CONZ heeft plannen om een zonnepark aan de Schoneveldsweg in Zuna te exploiteren.
  • Fietsers, wandelaars en recreanten gebruiken dit gebied veelvuldig vanwege het fraaie weidse uitzicht welke doorloopt tot aan de Holterberg.
  • Landschappelijke waardevolle gebieden zijn niet geschikt voor zonneparken.
  • Een zonnepark tast het zeer gewaardeerde landschap aan, het herstelde natuurgebied zal worden verpest door een industriĆ«le uitstraling.

 

and request

om niet mee te werken aan de exploitatie van dit zonnepark, maar juist die vormen van zonne-energie te stimuleren die minder impact hebben op het landschap, zoals zonnepanelen op daken van bedrijfspanden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Wierden 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-05 
Lead petitioner:
Jennie Smit-Zandvoort 
Organisation:
Buurtbewoners van Zuna  
Website:

History

Signatures