U, de petitionaris
Thumbnail fullsizerender

Tegen uitvaartcentrum Hoogoorddreef

5 ondertekeningen

Yarden bouwt een nieuw, multiculti-uitvaartcentrum in Amsterdam-Zuidoost. De verwachting is dat het uitvaartcentrum in 2016 haar deuren opent. Het is de bedoeling dat alle nabestaanden hier volgens hun eigen geloofsovertuiging of uitvaartrituelen afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare.

Petitie

Wij

Bewoners en bezoekers van Amsterdam-ZuidOost

 

constateren

  • Dat er geen rekening wordt gehouden met de culturele verschillen van de buurt bij het omgaan met de dood.

  • Wij zitten niet te wachten op een uitvaartcentrum in een bruisend stadsdeel die bloeit van uitgaansgelegenheden, nabij het winkelcentrum en woongebied.

  • Wij zijn tegen het bedrijfsplan om een uitvaartcentrum te starten in onze wijk dat ten koste gaat van ons woongenot. Een uitvaartcentrum is niet op zijn plek in dit gebied. Een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving trekt mensen aan en houdt ze vast.

  • Wij vrezen voor geluidsoverlast, verkeer en parkeerdrukte, waardevermindering van de woningen, afname van het woongenot, en 24/7 confrontatie met de dood.

 

en verzoeken

geen uitvaartcentrum in Hoogoorddreef!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
12-12-2016 
Petitionaris:
Bewoners van de Amsterdamse Poort 
Organisatie:
Bewonerscommissie 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen