U, de petitionaris
De kanitine

Tegen het sluiten van de kantine op Camping Betuwe

83 ondertekeningen

Wij de recreanten van Camping Betuwe, jaarplaats-huurders. Wij zijn het niet een met de sluiting van onze kantine.

Petitie

Wij

Wij, de recreanten van Camping Betuwe / Jaarplaats-huurders, losse bezoekers en trekkershut-overnachters, zijn het er niet mee eens.

 

constateren

  • Sociale functie.(Activiteiten) Het verlies van de biljartclub, de kaartclub, onze feestavonden, de bingo-avonden, braderieĆ«n, mannenbingo, Appelpop, enzovoort die altijd druk bezocht worden.

  • De waarden van de Camping Betuwe in het algemeen en de waarde van onze plaatsen.

(Feit: Ook hier geldt dat een campinghouder wel het recht heeft om de regels op zijn camping te wijzigen. De regels staan op papier en de eigenaar kan een reden hebben om deze te veranderen. Als het wijzigen van de regels echter grote gevolgen heeft voor recreanten, moet de campinghouder de wijzigingen een half jaar van te voren melden aan zijn (vaste) gasten. Los daarvan moeten wijzigingen op grond van redelijkheid worden bekeken.) ( quote RECRON) Deze beslissing is voor ons alle onredelijk

 

en verzoeken

Wij verzoeken u ook de kantine, zonder verdere voorwaarden, direct weer te open.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Neder-Betuwe 
Petitieloket:
Einddatum:
11-03-2017 
Petitionaris:
Nico de Wolff 
Organisatie:
Recreanten CampingBetuwe 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Niet zeker

Update,Het is niet de bedoeling, dat jullie mensen,of een instelling zwart gaan maken,Op Facebook uit maken voor wat dan ook.Er staat een Petitie online,Maar is nog steeds niet in geleverd,Als je iets niet bevalt ,dan kan je die tekenen,MAAR HET IS HELEMAAL NOG NIET ZEKER OF DE KANTINE DICHT GAAT...MAAR HET LAATSTE WAT JE DOET,IS MENSEN BELEDIGEN,OF UIT MAKEN,VOOR WAT DAN OOK,. Bij deze distantieer ik me ook van alle paarde lullen ,Die dit doen. Het zijn de mensen die niet op de Camping staan. Er was nog geen afspraak gemaakt ,met de eigenaar, van de Camping .De Petitie zou pas aan geboden worden ,naar een gesprek ,met de eigenaar .Dus bij deze wil ik mijn excuus aanbieden,Aan Campingbetuwe .voor het gedrag,van de lamzakken ,die dit gedaan hebben.En vraag dan ook om de gemaakte Berichten te verwijderen,en je als buiten staander ,niet met interen gelegenheden te bemoeien . Het is pas WAAR als het gesprek heeft plaats gevonden. Vriendelijke groet .de Bewoners van de Campingbetuwe .

06-03-2017

Vergeet niet je email te bevestigen,Door op de blauwe link te drukken in je mail

Alle bezoekers van de camping mogen tekenen ...

04-03-2017

Kan nu ondertekenen

graag delen op alle socialen media .

03-03-2017