U, de petitionaris
Cimg0969

Tegen bezuinigingen op inkomen van chronisch zieken en invaliden

24 ondertekeningen

De regering misbruikt de chronisch zieken door op hun inkomen de stapeling van bezuinigingen toe te passen, zij worden soms wel met 1000 euro per maand gekort. Uithuiszetting/voedselbank/schuldhulpverlening is dan hun voorland.

Teken met naam, geboorteplaats en wat ze je afgepakt hebben. Alvast dank

Petitie

Wij

de chronisch zieken en invaliden hebben nu wel genoeg ingeleverd,wij leveren niets meer in,bedankt

 

constateren

constaterende dat deze regering ons met stapeling van bezuinigingen te veel afneemt,overwegende dat dit niet langer zo door kan gaan omdat velen van ons hier kapot aan gaan,voedsel bank/ niet werkende schuldhulpverlening/uithuiszetting,dit zien wij gebeuren op dit moment. Deze maatregelen moeten stoppen of gerepareerd zodat we weer een normaal leven kunnen lijden.wij danken u de chronisch zieken en invaliden van Nederland. TEKEN DE PETITIE!!!!!

 

en verzoeken

Wij de chronisch zieken en invaliden verzoeken de regering,om te stoppen met de stapeling van bezuinigingen,en om wat al aan kwaad is aangedaan te repareren,zodat wij als chronisch zieken en invaliden weer een normaal leven kunnen gaan leiden. Wij willen ook kunnen reizen,en normaal kunnen eten,en we willen niet afhankelijk zijn van de gemeentes,want deze kunnen hun werk niet aan waardoor wij weer de dupe worden van rechtszaken.dit moet stoppen!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
28-04-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Cornell G.Burger 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen