U, de petitionaris

Te veel druk, te weinig geluk

21 ondertekeningen

Hoestende leerlingen, koude lokalen en niks leuks om naar uit te kijken. Door corona bestaat het leven van de gemiddelde middelbare scholier alleen nog maar uit school. We mogen buiten school niks anders meer doen. Wij gaan ons eenzaam voelen.

Petitie

Wij

Middelbare scholieren

 

constateren

Dat wij een veel te hoge schooldruk hebben. Door deze druk presteren wij minder goed. Het is fijn dat wij worden geholpen met extra lessen, maar dit zorgt ervoor dat wij nog meer tijd aan school moeten besteden. Verder worden ook nog eens alle leuke dingen van ons afgenomen: vrienden zien buiten school, lekker samen lunchen in het tussenuur, etc. In combinatie met deze grauwe tijd van het jaar is dit erg vermoeiend en deprimerend.

 

en verzoeken

Een logischer beleid voor middelbare scholieren. We zitten wel met 1500 leerlingen op één school, maar mogen niks leuks doen buiten school.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
18-02-2021 
Petitionaris:
Sonnia Brouwer 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen