U, de petitionaris
2dcb494a 6187 48cc a619 5bb6e96e6b19

Straplocks de nieuwe standaard!

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Waarom dit voor de millenniumwisseling nog niet geregeld is is een raadsel. Vanaf 2021 willen wij dat straplocks standaard op een nieuwe gitaar zit!

Petitie

Wij

Alle gitaristen over de hele wereld

 

constateren

Dat er geen straplocks op nieuwe gitaren zit

 

en verzoeken

Dit vanaf 2021 de nieuwe standaard te maken bij de verkoop van gitaren

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
20-02-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen