U, de petitionaris
8ea334d3 6252 49d8 bac0 b22bc8e265bd

Stop nutteloze sneltesten voor passagiers en crew

7.365 ondertekeningen

Zoals dhr. Rutte al aangaf, heeft een sneltest geen nut bij geen klachten. Toch moeten crew en passagiers dagelijks deze test ondergaan. De Nederlandse luchtvaart loopt zo de weinige passagiers mis die nu volop met andere Europese maatschappijen vliegen waar alleen een PCR test overlegd moet worden. Stop daarom met de verdere uitholling van de Nederlandse luchtvaart!

Petitie

Wij

Passagiers en bemanningsleden van Nederlandse luchtvaartmaatschappijen

 

constateren

  • De beslissing van de overheid om passagiers, transit passagiers en bemanningsleden te onderwerpen aan een sneltest is in strijd met Europese verdragen.
  • Deze test draagt niet bij aan enige vorm van het terugbrengen van covid-ge├»nfecteerden
  • De Nederlandse luchtvaart loopt zo de weinige passagiers mis die nu volop met andere Europese maatschappijen vliegen waar alleen een PCR-test overlegd moet worden.

 

en verzoeken

deze maatregel zo spoedig mogelijk terug te draaien om zo de Nederlandse luchtvaart een kans te geven in het Europese en internationale speelveld.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
13-05-2021 
Petitionaris:
Flavia Madau 

Geschiedenis

Ondertekeningen