U, de petitionaris
Imagesca676xfk

Stop Nederlandse dwangarbeid anno 2013

290 ondertekeningen

Het is een schande! Door het hele land worden werklozen gedwongen, 40 uur arbeid te verrichten door gemeenten! TEKEN MEE en STOP DEZE DWANGARBEID! Minimumloon p/m €1469,40. Uitkering alleenstaande €627,93! 1469,40-627,93= 841,47 PURE DIEFSTAL! Werken op basis van compensatie oké, maar wel naar rato de uitkering die je ontvangt. De rekensom is makkelijk te maken op basis van wettelijk minimumloon. Dus een ieder die een WWB uitkering geniet, en in staat is om te werken! IS DAN MAXIMAAL 16 UUR PER WEEK verplicht te werken voor zijn uitkering naar opleiding en werkervaring!EN GEEN 40 UUR PER WEEK ZONDER TOEKOMST PERSPECTIEF! Teken deze petitite? laat ze niet elke keer maar doen. het word tijd dat we opstaan. Er zijn zoveel mensen de dupe van deze wet, maar wanneer gaan we er wat tegen DOEN!! Ik ben tegen deze ellende en onwaardig misbruik van onze recht op vrijheid! Waarom moeten we dan bevrijdingsdag vieren? We zijn helemaal niet VRIJ! We worden gedwongen 40 uur te werken.......voor minder dan het minimumloon. Ik ben benieuwd hoeveel dwangarbeiders er nu gedwongen zijn in ons land. Ja ik zeg het goed ONS LAND. Die mijn Opa en vele andere nog bevrijd heeft van de Duitsers. Mensen werden destijds gedwongen om in duitse fabrieken te werken. En nu word weer iedereen gedwongen om in fabrieken te werken.......aan de lopende band!!! Ze doen maar wat in Den Haag. Laten wij dit toe met zijn alle?? We kunnen dit stoppen met een simpele handtekening. Ik huil van binnen, dat we na 68 jaar weer dwangarbeid hebben in dit land. MENSEN WORDT AUB WAKKER! STOP DEZE SLAVERNIJ

Petitie

Wij

van het suc-wwb (sociaal uren criteria) WWB. Zijn tegen willekeurige uren-arbeid door WWB

 

constateren dat:

willekeurig uren-arbeid gemeente druist in tegen alle principes van het Nederlands sociaal stelsel. Mensen worden willekeurig aan het werk gezet, heel vaak veel uren ver boven de uitkeringsnorm en ver boven het wettelijk minimumloon. Totaal geen lijn in de regels, geeft de gemeente een vrijheid voor menselijk misbruik in de vorm van arbeid! Pure slavernij, mensen worden bedreigt met gekort worden op de uitkering voor 35% als ze niet werken.

 

en verzoeken

Het SUC-WWB is een plan dat eist dat er vaste regels komen. Het moet stoppen mensen te dwingen meer arbeid te verichten voor wat ze aan uitkering krijgen!

Bijvoorbeeld: uitkering alleenstaande is 627,93 euro delen door het wettelijk minimum uurloon = AANTAL UUR WAT HIJ WERKT! VOOR ZIJN UITKERING! Dus: 627,93 : 8,53 = 74 uur per /maand! en geen 40 per/week!! Waarom moeten ondernemers zich dan wel aan het minimumloon houden! HELP ONS! STOP DEZE SLAVERNIJ!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
23-08-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Peter Vermaat 
Organisatie:
SUC-WWB 

Geschiedenis

Ondertekeningen