U, de petitionaris
Jared verdi pnkwdj8wetm unsplash

Stop massale Fieldlab-experimenten

23 ondertekeningen

Naar aanleiding van de zeer succesvolle petitie tegen het 538-koningsdag-feest, dient er een duidelijk signaal aan de politiek te worden afgegeven, dat de zwijgende meerderheid het nu echt zat is, dat onze helden in de zorg zo worden geminacht

Petitie

Wij

De niet langer stil willen blijvende zogenaamde zwijgende meerderheid van de nederlandse bevolking

 

constateren

Dat het nu toestaan van massale fieldlabs op locaties met een grote bevolkingsdichtheid -ten tijde van zware overbelasting en onderbezetting van onze zorgsuperhelden- onverantwoord is en dat deze maatregelnaleving ondermijnen.

 

en verzoeken

De regering dit soort massale fieldlabs uit te stellen, totdat de zorg aangeeft dit verantwoord te achten, en alsdan uitsluitend toe te staan op ver van de bewoonde wereld verwijderde locaties, zodat het risico van verspreiding van het Covid-19 virus naar de lokale bevolking wordt geminimaliseerd en handhaving kan worden gegarandeerd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Petitionaris:
Willy 
Organisatie:
bezorgde burgers 

Geschiedenis

Ondertekeningen