U, de petitionaris
Screenshot 20200819 163344 earth

Stop het leed door roekeloos rijden op de Hartweg bij Winkel

137 ondertekeningen

Er is teveel leed door het roekeloze rijden van veel bestuurders op de Hartweg (en zijwegen) waardoor geliefde huisdieren levenloos door de verdrietige baasjes gevonden worden en veel mensen continue in serieus gevaar zijn. Dit kán zo niet langer! Teken de petitie voor eindelijk strenge maatregelen

Petitie

Wij

Ieder met kennis van de genoemde wegen, buurtbewoners en gedupeerden en ieder die deze verhalen kent

 

constateren

  • er is teveel verkeer dat zich hier niet aan de snelheidslimiet houdt
  • bij uitritten is er weinig overzicht om hierdoor veilig over te steken
  • er is ook meer geluidsoverlast
  • Het is voor velen net een snelweg door lange rechte rijbanen met weinig reden voor afremmen, dat zien we ook op de zijwegen
  • er wordt vaak ingehaald en mens of dier is snel over het hoofd gezien,
  • er gebeuren regelmatig (bijna) ongelukken
  • Er wordt nooit gecontroleerd en even racen is té verleidelijk

 

en verzoeken

we wensen strenge concrete en liefst permanente maatregelen om het harde 'racen' en roekeloos rijden op de Hartweg (en eventueel zijwegen) tegen te gaan en oplossingen om veilig over te steken. Vaak controleren, permanente flitsers of stoplichten die standaard buiten gebruik zijn maar voor je op rood gaan alleen wanneer je te snel hebt gereden (als voorbeeld/suggestie); dan heeft de zijweg groen licht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hollands Kroon 
Petitieloket:
Einddatum:
01-12-2020 
Petitionaris:
Nikki Berkhout 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

update en info.

hallo allemaal, we zijn de 100 gepasseerd maar het loopt fast. De ondertekening worden minder en zo kunnen we de buurt straks niet veiliger maken. We hebben veel meer stemmen nodig.

Er staan ook suggesties in de petitie waar ik veel commentaar op krijg... Dit zijn suggesties en niet wat er uiteindelijk komt. Dit bepaald de gemeente namelijk zelf na beoordeling van wat er het beste zou zijn. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar constante controle, een wegversmalling en dat het een 60 weg word in plaats van 80. ...dan rijden ze misschien 80 in plaats van 100, probleem opgelost!

Helpen jullie alsjeblieft nog mensen vragen om even te tekenen? Zo gedaan en helpt echt! Dankjewel alvast.

09-09-2020