You, the petitioner
Angora3

Stop het herhaaldelijk villen van levende angorakonijnen in China

4,646 signatures

Stop de routinematige wreedheid tegen angorakonijnen voor de productie van angorawol, waarbij op gewelddadige wijze de vacht van het gevoelige lijf van angorakonijnen getrokken wordt terwijl deze van pijn de longen uit hun lijf schreeuwen.

Meer info : http://angorawol.nl/petitie-angora-wol-nee/

Petition

We

de Nederlandse burgers en dierenliefhebbers, en de steeds bewuster wordende mensen,

 

establish that:

dat er sprake is van grootschalige dierenwreedheid en mishandeling van in China gevangen en gehouden Angorakonijnen, wiens huid meerdere malen in hun leven gevild wordt voor de productie van kleding van of met Angorawol. Constateren tevens dat in China, de grootste producent van angora, geen straf staat op dierenmishandeling in fokkerijen en er gelden geen regels die de verzorging van dieren reguleren.

 

and request

de regering en met name de minister van Buitenlandse Zaken alles in het werk te stellen op politiek, diplomatiek en handelsniveau om China te bewegen deze praktijken strafbaar te stellen en direct aan te pakken, op straffe van een angora importverbod in de gehele EU, bij een eventuele weigering van China om in te grijpen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-01 
Lead petitioner:
Christian van Laar 
Website:

History

Signatures

Updates

We proberen 10.000 handtekeningen te verzamelen.

De petitie stond alweer een tijdje online en is een beetje in slaap gevallen. Wij hopen echter toch nog aan de 10.000 handtekeningen te komen.

+Read more...

Dat moet mogelijk zijn!

2017-07-05