U, de petitionaris
Dsc06285

Stop het bijvoeren dieren in de Oostvaardersplassen

31 ondertekeningen

Het huidige beleid in de Oostvaardersplassen in de Oostvaardersplassen moet worden aangepast. Het bijvoeren van de dieren verbreekt de natuurlijke cyclus. In deze tijd van het jaar is veel sterfte van dieren normaal, maar door de open vlaktes valt het bij Oostvaardersplassen meer op. Bent u het hiermee eens? teken nu!

Petitie

Wij

Ondertekenaars

 

constateren

  • Dat door een grote groep mensen, zonder verdere kennis, bijvoeren er door is gedrukt.

  • Hierdoor wordt nu de normale natuurlijke cyclus onderbroken.

  • Gevolg hiervan is dat er steeds meer dieren komen en het overschot zich niet meer oplost. In elk natuurgebied sterven zeker in deze tijden heel veel dieren. Dit is normaal. Door het open veld en het feit dat je dicht bij de dieren staat is dit goed zichtbaar bij de Oostvaardersplassen.

 

en verzoeken

Omdat dit heel normaal is, en juist de bedoeling is, vragen wij Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen om te stoppen met het bijvoeren van dieren en indien mogelijk alsnog het plan met de corridors door te zetten. Op deze manier blijven dieren zelfstandig en houden wij de natuurlijke cyclus in stand.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
natuurbeheerder 
Petitieloket:
Einddatum:
11-08-2018 
Petitionaris:
Johan van Dijk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen