You, the petitioner
Varkens

Stop de varkenshorror

24 signatures

Zoals u weet worden varkens in Nederland gruwelijk behandeld! Ze belanden vaak levend in kokend water. In de slachthuizen wordt geschopt, getrapt en gemarteld. De mensen die dit doen moeten onmiddellijk van de werkplek afgehaald. STOP DEZE HORROR! TEKEN MIJN PETITIE VANDAAG NOG! DANK U WEL!

Petition

We

Dierenvrienden en mensen die geweldloos door het leven gaan komen NU op voor dit afschuwelijke leed.

 

observe

De 'beter leven'-varkens hebben absoluut geen beter leven en sterven een afschuwelijke dood, de ondertekenaars hebben grote zorgen om het welzijn van de varkens:

  • Ze belanden vaak levend in kokend water.
  • In de slachthuizen wordt geschopt, getrapt en gemarteld.
  • De weg naar het slachthuis is ook een grote hel.
  • De mensen die dit doen moeten onmiddellijk van de werkplek afgehaald.
  • Varkens zijn gevoelige wezens.

We kunnen niet langer wegkijken! In Nederland 'leeft' een overgroot deel van de varkens onder vreselijke omstandigheden.

 

and request

Stop de varkenshorror!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
provincies 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-13 
Lead petitioner:
Manon Albers 
Organisation:
Varkensvrienden 
Website:

History

Signatures

Updates

Geef om de Varkens

Er leven ruim twaalf miljoen varkens in Nederland. Twaalf miljoen intelligente, sociale en zindelijke dieren Maar in de vee-industrie is er geen ruimte voor deze varkens om varken te zijn. Ze mogen niet wroeten of fatsoenlijk spelen.

+Read more...

Ze zien geen gras of modder. Deze varkens zitten op elkaar gepropt in stallen. Hun leven en levenseinde is te gruwelijk voor woorden en kan en mag niet meer voorkomen in een tijd waarin er genoeg geld is om de dieren te helpen!

2020-02-13