U, de petitionaris
Varkens

Stop de varkenshorror

39 ondertekeningen

Zoals u weet worden varkens in Nederland gruwelijk behandeld! Ze belanden vaak levend in kokend water. In de slachthuizen wordt geschopt, getrapt en gemarteld. De mensen die dit doen moeten onmiddellijk van de werkplek afgehaald. STOP DEZE HORROR! TEKEN MIJN PETITIE VANDAAG NOG! DANK U WEL!

Petitie

Wij

Dierenvrienden en mensen die geweldloos door het leven gaan komen NU op voor dit afschuwelijke leed.

 

constateren

De 'beter leven'-varkens hebben absoluut geen beter leven en sterven een afschuwelijke dood, de ondertekenaars hebben grote zorgen om het welzijn van de varkens:

  • Ze belanden vaak levend in kokend water.
  • In de slachthuizen wordt geschopt, getrapt en gemarteld.
  • De weg naar het slachthuis is ook een grote hel.
  • De mensen die dit doen moeten onmiddellijk van de werkplek afgehaald.
  • Varkens zijn gevoelige wezens.

We kunnen niet langer wegkijken! In Nederland 'leeft' een overgroot deel van de varkens onder vreselijke omstandigheden.

 

en verzoeken

Stop de varkenshorror!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
provincies 
Petitieloket:
Einddatum:
13-05-2020 
Petitionaris:
Manon Albers 
Organisatie:
Varkensvrienden 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Geef om de Varkens

Er leven ruim twaalf miljoen varkens in Nederland. Twaalf miljoen intelligente, sociale en zindelijke dieren Maar in de vee-industrie is er geen ruimte voor deze varkens om varken te zijn. Ze mogen niet wroeten of fatsoenlijk spelen.

+Lees meer...

Ze zien geen gras of modder. Deze varkens zitten op elkaar gepropt in stallen. Hun leven en levenseinde is te gruwelijk voor woorden en kan en mag niet meer voorkomen in een tijd waarin er genoeg geld is om de dieren te helpen!

13-02-2020