U, de petitionaris
Stopcaps

Stop de mondkapjesplicht

80 ondertekeningen

Het dragen van mondkapjes is schadelijk voor de gezondheid en betekent ook onderdrukking, dat psychische schade veroorzaakt. In de kapjes groeien bacteriën en schimmels sneller. De fabricage van mondkapjes is zwaar vervuilend. Mondkapjes bevatten niet afbreekbaar kankerverwekkend EO (ethyleenoxide).

Petitie

Wij

burgers,

 

constateren

  • In de mondkapjes groeien anaërobe bacterien en ziekmakende schimmels sneller.
  • Het dragen van mondkapjes is schadelijk voor de gezondheid en voor de psychische gesteldheid.
  • De fabricage van mondkapjes zoals in China is zwaar vervuilend.
  • Het gebruik en de dump (van alreeds 53 miljard kapjes) verziekt het leefklimaat onnoemelijk.
  • Mondkapjes bevatten niet afbreekbaar kankerverwekkend EO (ethyleenoxide).
  • Ontelbaar veel mondkapjes worden onder niet propere omstandigheden gemaakt, waardoor deze vuil, fibers, schimmels en parasieten bevatten.

 

en verzoeken

per direct te stoppen met het opleggen van de mondkapjesplicht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
07-05-2022 
Petitionaris:
Stan Rams 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

mondkapjesplicht oorzaak meer bacteriele parasitaire en schimmel infecties

Het dragen van mondkapjes is zeer schadelijk voor de gezondheid en betekent ook een significante emotionele onderdrukking die psychische schade veroorzaakt. In de kapjes groeien bacterien en schimmels, parasieten sneller.

+Lees meer...

De fabricage van mondkapjes is zwaar vervuilend. Veel kapjes worden in lage loonlanden onder erbarmelijke niet propere omstandigheden vervaardigd zoals ook door mensonterende kinderdwangarbeid. Mondkapjes bevatten niet afbreekbaar kankerverwekkend EO(ethyleenoxide). Het dragen van kapjes is niet alleen zinloos, het is schadelijker dan viel te vrezen. Daarom moet er direct gestopt worden met de mondkapjesplicht omdat door de plicht ontelbaar veel mensen ziek of zieker worden en komen te overlijden.

07-12-2021