You, the petitioner
Vreelandbrug

Stop de geluidsoverlast Vreelandbrug (N201)

21 signatures

De Vreelandbrug (N201) zorgt opnieuw voor een hinderlijk klapperend en dreunend geluidsoverlast bij het passeren van zowel personenwagens als vrachtwagens. Diverse dorpsgenoten van Vreeland hebben de afgelopen jaren bij de provincie Utrecht aangegeven dat de geluidsoverlast van de Vreelandbrug keer op keer het toelaatbare overschrijdt. Helaas is er tot op heden geen structurele oplossing gekomen. Daarom vragen wij aan u om deze petitie te ondertekenen.

Petition

We

Dorpsgenoten van Vreeland die aan de Duinkerken, Voorstraat, Ruiterstraat, Lindengracht, Breedstraat, Klapstraat, Boterweg, Flora, Fetha, Spoorlaan, Vredelandstraat, Boslaan, A. Lambrechtskade, Oud Over, Loenenseweg en het IJvogelpad wonen.

 

establish that:

dat het geluidsoverlast van de Vreelandbrug op de N201 ontoelaatbaar is en het woonplezier ernstig verstoord.

 

and request

Dat de gemeente Utrecht in gesprek gaat met de provincie Utrecht om met een structurele oplossing te komen om deze geluidshinder te elimineren.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Stichtse Vecht 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-30 
Lead petitioner:
Ivar Koren 

History

Signatures