U, de petitionaris
Vreelandbrug

Stop de geluidsoverlast Vreelandbrug (N201)

21 ondertekeningen

De Vreelandbrug (N201) zorgt opnieuw voor een hinderlijk klapperend en dreunend geluidsoverlast bij het passeren van zowel personenwagens als vrachtwagens. Diverse dorpsgenoten van Vreeland hebben de afgelopen jaren bij de provincie Utrecht aangegeven dat de geluidsoverlast van de Vreelandbrug keer op keer het toelaatbare overschrijdt. Helaas is er tot op heden geen structurele oplossing gekomen. Daarom vragen wij aan u om deze petitie te ondertekenen.

Petitie

Wij

Dorpsgenoten van Vreeland die aan de Duinkerken, Voorstraat, Ruiterstraat, Lindengracht, Breedstraat, Klapstraat, Boterweg, Flora, Fetha, Spoorlaan, Vredelandstraat, Boslaan, A. Lambrechtskade, Oud Over, Loenenseweg en het IJvogelpad wonen.

 

constateren

dat het geluidsoverlast van de Vreelandbrug op de N201 ontoelaatbaar is en het woonplezier ernstig verstoord.

 

en verzoeken

Dat de gemeente Utrecht in gesprek gaat met de provincie Utrecht om met een structurele oplossing te komen om deze geluidshinder te elimineren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Stichtse Vecht 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2021 
Petitionaris:
Ivar Koren 

Geschiedenis

Ondertekeningen