U, de petitionaris
Images

Stop de Censuur en Smakeloze publicaties van NLroei.

NLroei roept tegen doofpotten te zijn en aandacht te schenken aan minderheden, ondertussen houden ze zich openlijk bezig met censuur van kritische lezers en het publiceren van smakeloze artikelen. Ik ben het zat jullie ook? Teken de petitie en laat zien dat je het er niet mee eens bent!


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren. Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Hier staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht. De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Petitie

Wij

Wij de roeigemeenschap, lezers van uw medium, en alle betrokkenen en geïnteresseerden

 

constateren

Dat de gedragingen van NLRoei, geenszins bijdragen aan de gestelde normen en waarden en in geen enkel geval de belangen van roeigemeenschap en de getroffen partijen ten goede komen. Om dit een halt toe te roepen start ik een petitie waarmee leden van de roeigemeenschap en geïnteresseerden duidelijk kunnen maken aan NLroei dat dit gedrag niet in lijn staat met wat zij pretenderen te zijn en de doelen welke zij nastreven.

 

en verzoeken

Dat u stopt met censuur van kritische lezers terwijl u zegt transparant te zijn. Dat u zich houdt aan de door u gestelde doelen en zich onthoud van smakeloze publicaties. Hiermee maken wij voor de redactie duidelijk dat zij hun koers moeten bijstellen, zich houden aan eigen gestelde normen en waarden en de roeigemeenschap voorzien van informatie en artikelen die de door hen gestelde doelen en de roeigemeenschap ten goede komen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
29-08-2019 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Check ook onze Facebook Pagina!

https://www.facebook.com/PetitieNLRoei.

31-05-2019

NLroeii Censureert Kritische lezers!

NLroei roept tegen doofpotten te zijn en aandacht te schenken aan minderheden, maar ondertussen houden ze zich wel openlijk bezig met censuur van verontwaardigde en kritische lezers en het publiceren van smakeloze artikelen..

Om dit een halt toe te roepen start ik een petitie waarmee leden van de roeigemeenschap duidelijk kunnen maken aan NLroei dat dit gedrag niet in lijn staat met wat zij pretenderen te zijn en de doelen welke zij nastreven.

Hiermee wordt hopelijk voor de redactie duidelijk dat zij hun koers moeten bijstellen en zich moeten houden aan eigen gestelde normen en waarden, en de roeigemeenschap moeten voorzien van informatie en artikelen die het door hen gestelde doelen en de roeigemeenschap wel ten goede komen.

30-05-2019