You, the petitioner
Whatsapp image 2022 06 27 at 12.11.25 pm

Stop de bouwplannen van houthandel van Dam in Bunnik

199 signatures

De bouwplannen van houthandel van Dam zijn onacceptabel en niet van tevoren met bewoners besproken. Bewoners verliezen uitzicht en zonlicht, er is geen aandacht voor natuur en de verkeersveiligheid in het dorp loopt gevaar. De gemeente mag de vergunning weer intrekken omdat er meer dan 2 jaar geen gebruik van gemaakt is.

Petition

We

Bezorgde en betrokken burgers uit Bunnik

 

observe

  • De plannen van Van Dam zijn onacceptabel: ze zorgen ervoor dat zonnige tuinen in de schaduw komen te liggen, dat er méér vrachtverkeer, (met grotere risico’s voor de verkeersveiligheid) in de dorpskern van Bunnik komt.
  • De plannen geven op het enorme terrein ook geen enkele plek voor flora en fauna.
  • De plannen zijn zonder informeren van de omwonenden, laat staan in overleg met de omwonenden opgesteld en door de gemeente vergund.

 

and request

intrekking van de ongebruikte vergunning van de bouw van de loodsen van Van Dam in Bunnik.

Bij een nieuw plan zal de gemeente ervoor moeten zorgen dat er meer groen komt op het terrein, de bouwhoogte lager wordt en zorg moeten dragen voor een veilige doorgaande fietsroute, zodat ons dorp een veilige en prettige plek blijft om te wonen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bunnik 
Petition desk:
Closing date:
2022-07-05 
Lead petitioner:
Rudolf Kroes 
Organisation:
Actiecomité aanwonenden van Dam 

History

Signatures