U, de petitionaris
Whatsapp image 2022 06 27 at 12.11.25 pm

Stop de bouwplannen van houthandel van Dam in Bunnik

199 ondertekeningen

De bouwplannen van houthandel van Dam zijn onacceptabel en niet van tevoren met bewoners besproken. Bewoners verliezen uitzicht en zonlicht, er is geen aandacht voor natuur en de verkeersveiligheid in het dorp loopt gevaar. De gemeente mag de vergunning weer intrekken omdat er meer dan 2 jaar geen gebruik van gemaakt is.

Petitie

Wij

Bezorgde en betrokken burgers uit Bunnik

 

constateren

  • De plannen van Van Dam zijn onacceptabel: ze zorgen ervoor dat zonnige tuinen in de schaduw komen te liggen, dat er méér vrachtverkeer, (met grotere risico’s voor de verkeersveiligheid) in de dorpskern van Bunnik komt.
  • De plannen geven op het enorme terrein ook geen enkele plek voor flora en fauna.
  • De plannen zijn zonder informeren van de omwonenden, laat staan in overleg met de omwonenden opgesteld en door de gemeente vergund.

 

en verzoeken

intrekking van de ongebruikte vergunning van de bouw van de loodsen van Van Dam in Bunnik.

Bij een nieuw plan zal de gemeente ervoor moeten zorgen dat er meer groen komt op het terrein, de bouwhoogte lager wordt en zorg moeten dragen voor een veilige doorgaande fietsroute, zodat ons dorp een veilige en prettige plek blijft om te wonen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bunnik 
Petitieloket:
Einddatum:
05-07-2022 
Petitionaris:
Rudolf Kroes 
Organisatie:
Actiecomité aanwonenden van Dam 

Geschiedenis

Ondertekeningen