U, de petitionaris
E69cdfe1 9502 4770 88f9 d97ffe560f60

Stop Bredase taxiterreur

362 ondertekeningen

Teveel taxi’s aan de Haven in Breda weigeren relatief korte ritjes te rijden of vragen absurde tarieven, soms wel het drievoudige van wat de normale ritprijs zou kosten. Bezoekers/stappers doen er soms wel een half uur over voor ze een taxi gevonden hebben (er staan er genoeg!) die ze thuis wil brengen.

Petitie

Wij

Bezoekers en stappers van/in de binnenstad van Breda

 

constateren

  • Dat teveel taxi’s op de taxistandplaats aan de Haven in Breda weigeren of uitvluchten zoeken om geen korte ritjes binnen Breda te hoeven rijden. Ondanks dat ze op de taxistandplaats geen ritjes mogen weigeren, gebeurt dit massaal!

  • Het nieuwe op handen zijnde keurmerk jaagt ook de welwillende taxiondernemers op kosten terwijl de verpestende taxi’chauffeurs gewoon handhavend aangepakt moeten worden.

  • Iedereen wil na een bezoek aan de binnenstad van Breda (Beste Binnenstad-verkiezing gewonnen!) of na een avondje uit/stappen veilig weer naar huis kunnen met een taxi.

 

en verzoeken

De gemeente Breda moet per direct handhavend optreden!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Breda 
Petitieloket:
Einddatum:
27-02-2019 
Petitionaris:
Stop TaxiTerreur Breda 
Organisatie:
Stop Bredase TaxiTerreur NU 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen