U, de petitionaris

Stop autobandkorrels op voetbalvelden in Rhenen

20 ondertekeningen

Zolang het onduidelijk is wat de gevolgen zijn van het inhaleren van het stof van autoband korrels en/of van het binnenkrijgen van kleine delen daarvan, zouden wij graag zien dat de voetbalwedstrijden van onze kinderen zoveel mogelijk op gewone grasvelden of veilige kunstgrasvelden worden gespeeld.

Petitie

Wij

Ouders van voetballende kinderen in de gemeente Rhenen

 

constateren

Dat op dit ogenblik veel twijfel is ontstaan rondom het spelen op kunstgrasvelden die bestrooid zijn met gemalen autobandkorrels en dat wij voor de gezondheid van onze kinderen vrezen en graag het zekere voor het onzekere nemen.

 

en verzoeken

Wij vragen met klem, zolang het RIVM en/of verwante organisaties onvoldoende duidelijkheid kunnen verschaffen in de risico''s betreffende het gebruik van de velden met die vermalen autobandkorrels, dat de gemeente Rhenen de vereniging Candia'66 alle middelen verstrekt om het gebruik van die velden zoveel mogelijk te beperken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rhenen 
Petitieloket:
Einddatum:
06-01-2017 
Petitionaris:
Rik Janssen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen