U, de petitionaris

Steun en excuses voor Rutte

10 ondertekeningen

Of je nu op Rutte en diens VVD gestemd hebt of juist niet, maar een behandeling zoals Rutte deze heeft ontvangen in het debat over de verkenning van een nieuw kabinet verdient hij absoluut niet. Hij verdient iets anders dan bij het grof vuil te worden gedumpt.

Petitie

Wij

betrokken Nederlanders die waardering hebben voor de inzet van Rutte voor ons land

 

constateren

dat Rutte weliswaar fouten heeft gemaakt - dat heeft hij zelf ook toegegeven - maar dat hij op een uiterst onbehoorlijke manier door allerlei partijen is behandeld doordat hij niet alleen een motie van afkeuring aan zijn broek kreeg, maar ook een bijna aangenomen motie van wantrouwen en het gegeven dat meerdere partijen hem als persoon niet meer accepteren bij de formatie.

 

en verzoeken

de leden van de VVD-fractie hun rug recht te houden en actief achter Rutte te blijven staan, de partijen die de motie van wantrouwen aan iemand die zich al jaren voor Nederland inzet (met vallen en opstaan) hun excuses aan Rutte aan te bieden en dat alle partijen Rutte als persoon niet meer bij voorbaat uitsluiten bij de formatie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-07-2021 
Petitionaris:
Willem Jan  

Geschiedenis

Ondertekeningen