U, de petitionaris
Screen shot 11 22 18 at 02.47 pm

Steun de bewoners van Huize Sint Franciscus te Veendam

841 ondertekeningen

Huize Sint Franciscus in Veendam verkeert financieel in zwaar weer. Huize Sint Franciscus is een kleinschalig woon-zorgcentrum waar de meeste bewoners zelfstandig wonen met thuiszorg. Er is ook een afdeling voor mensen die langdurige zorg ontvangen en dus niet zelfstandig wonen. Dit is de verpleeghuisafdeling De Regenboog.

Petitie

Wij

bewoners, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en sympathisanten van Huize Sint Franciscus

 

constateren

  • dat de kans bestaat, nu aan Huize Sint Franciscus surseance van betaling is verleend, dat bij een faillissement de bewoners van De Regenboog gedwongen moeten verhuizen.

  • Verder willen de bewoners graag hun eigen, vertrouwde zorgmedewerkers behouden.

  • Het moet toch mogelijk zijn om alle bewoners onder één dak te houden waar ze gezamenlijk kunnen genieten van de geboden activiteiten, georganiseerd door een hechte groep vrijwilligers. Vertrouwde zorg, voor nu en in de toekomst.

 

en verzoeken

  • om alles in het werk te stellen om Huize Sint Franciscus, als enige kleinschalige woon-zorgvoorziening voor ouderenzorg in Veendam, te behouden.

  • Geen gedwongen verhuizing voor bewoners die jarenlang in hun eigen vertrouwde omgeving vertoeven.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorgverzekeraars 
Petitieloket:
Einddatum:
15-07-2019 
Petitionaris:
Itie de Jonge-van der Wal 
Organisatie:
bewonerscommissie Huize Sint Franciscus 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eerste handtekeningen overhandigd.

Vandaag zijn de eerste handtekeningen overhandigd aan de wethouder. Ook andere instanties worden door ons op de hoogte gebracht. We gaan door met het verzamelen van handtekeningen. Hebt u nog niet getekend? We zien uw reactie graag tegemoet..

28-06-2019