U, de petitionaris
Whatsapp image 2020 11 12 at 21.56.47

Starters in Gorssel, wake-up

641 ondertekeningen

Wij voelen ons niet gehoord, een toekomstbestendig dorp maken wij samen!

Starters in Gorssel... Wake-Up!

Wil jij (later) wonen in Gorssel? Dan is het nu tijd om wakker te worden. Op dit moment beslissen 50-plussers over de toekomst van 'ons' geliefde dorp. Ouderenwoningen, een klein schooltje en een kleine sporthal. Alles op... rollatorafstand...

Of wil je dat Gorssel haar kloppend hart kwijtraakt en een ingeslapen dorp wordt?

Petitie

Wij

Starters en (beoogd) Gorsselnaren

 

constateren

  • Op dit moment beslissen 50-plussers over de toekomst van 'ons' geliefde dorp: ouderenwoningen, een klein schooltje en een kleine sporthal.
  • De stem van starters moet tellen in het vaststellen van beleid voor de toekomst
  • Er moeten meer starterswoningen gebouwd worden
  • Er moeten moderne voorzieningen komen voor starters

 

en verzoeken

I. Dat onze stem telt in het vaststellen van beleid voor de toekomst II. Meer starterswoningen gebouwd worden III. Moderne voorzieningen voor starters.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lochem 
Petitieloket:
Einddatum:
26-11-2020 
Petitionaris:
Jasper Pott & Tim Dieperink 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Signaal afgegeven

Dag allen,

Zojuist hebben wij de tussenstand van de petitie inclusief een begeleidend schrijven aangeboden bij de griffie. Het stuk wordt aangeleverd aan de verschillende gemeenteraadsleden.

+Lees meer...

Het realiseren van voldoende (starters)woningen vraagt om het benutten van maximale bouwpotentieel!

Mochten jullie vragen hebben, suggesties hebben of ons willen ondersteunen, neem dan vooral contact op met Tim of met Jasper!

18-11-2020

Mijlpaal bereikt!

Waanzinnig hoeveel een bericht los kan maken in een klein dorp als Gorssel. Inmiddels is de petitie al ruim 500 keer ondertekend, iets waar wij als initiatiefnemers super trots op zijn.

+Lees meer...

Keerzijde is echter wel dat het het onderwerp urgent is en spoedige politieke actie zeer gewenst is. Het kan niet anders dan dat het geluid dat we met z'n allen veroorzaken voor een beweging gaat zorgen.

Ga vooral door met het praten over dit onderwerp, deel de petitie en laat van je horen. Samen kunnen we het huisvestingsvraagstuk en de toekomst van de Gorsselse accomodaties op de politieke agenda krijgen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat Gorssel een plek wordt waar jong en oud prettig kunnen wonen en waar voorzieningen elkaar doen versterken. Clustering van sport, spel, educatie en natuur en daarnaast een verruimd woningaanbod. De toekomst kan zoveel mooier zijn!

16-11-2020