You, the petitioner
Ftlsjmzwyaeimgl

Start onmiddelijk met de inkoop/productie en een vaccinatiecampagne pokkenvaccin

10 signatures

Reeds verspreidt zich de ziekte apenpokken of monkeypox, veroorzaakt door het monkeypoxvirus zich in een niet eerder gezien tempo over de wereld. Het is van groot belang om het pokkenvaccin voor humane pokken - die ook effectief is tegen apenpokken, zo snel mogelijk in te zetten.

Petition

We

Burgers van Nederland

 

observe

  • dat de ziekte apenpokken of monkeypox, veroorzaakt door het monkeypoxvirus, zich in een niet eerder gezien tempo over de wereld verspreidt.

  • Hoe eerder we dit virus indammen door maatregelen en vaccinaties, hoe groter de kans dat we dit virus kunnen stoppen. Zo voorkomen we hopelijk dezelfde situatie zoals de afgelopen twee jaar

 

and request

Het pokkenvaccin voor humane pokken - die ook effectief is tegen apenpokken, zo snel mogelijk in te zetten. Starten met productie / inkoop van het vaccin en het optuigen van een grootschalige vaccinatiecampagne is van groot belang.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jan Kraayenburg 

History

Signatures