U, de petitionaris
Ftlsjmzwyaeimgl

Start onmiddelijk met de inkoop/productie en een vaccinatiecampagne pokkenvaccin

12 ondertekeningen

Reeds verspreidt zich de ziekte apenpokken of monkeypox, veroorzaakt door het monkeypoxvirus zich in een niet eerder gezien tempo over de wereld. Het is van groot belang om het pokkenvaccin voor humane pokken - die ook effectief is tegen apenpokken, zo snel mogelijk in te zetten.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland

 

constateren

  • dat de ziekte apenpokken of monkeypox, veroorzaakt door het monkeypoxvirus, zich in een niet eerder gezien tempo over de wereld verspreidt.

  • Hoe eerder we dit virus indammen door maatregelen en vaccinaties, hoe groter de kans dat we dit virus kunnen stoppen. Zo voorkomen we hopelijk dezelfde situatie zoals de afgelopen twee jaar

 

en verzoeken

Het pokkenvaccin voor humane pokken - die ook effectief is tegen apenpokken, zo snel mogelijk in te zetten. Starten met productie / inkoop van het vaccin en het optuigen van een grootschalige vaccinatiecampagne is van groot belang.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jan Kraayenburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen