U, de petitionaris
211109 1almere yoeri egorov 97be5fa15ed29e2ec1258788003bd407 2

Sta niet toe dat het recreatiegebied aan de Youri Egorovweg verandert naar wonen

866 ondertekeningen

Kent u het gevoel van de winterdagen met sneeuw en lekker sleeën van de heuvels bij de Youri Egorovweg in Muziekwijk. Hoort u het geluid van kinderen die plezier hebben, lachen van geluk? Dit is voor veel mensen van Muziekwijk zowel in de zomer als in de winter een uitje een gevoel van nostalgie.

Petitie

Wij

De inwoners van Muziekwijk. We voelen ons genegeerd en zijn tegen vernieling van de groene zone!

 

constateren

  • Eerdere heeft de gemeente beloofd niet te gaan bouwen aan de Youri Egorovweg
  • Nu heeft de gemeente zich toch opnieuw gebogen over plannen er te gaan bouwen.
  • Ze proberen dit te rechtvaardigen met een nobel doel om maar liefs 200 woningen op een stuk groen te proppen, voor daklozen en jongeren.
  • De buurt wordt bij deze plannen niet betrokken, ook al wordt gezegd van wel. De inwoners van een groot deel van Muziekwijk voelen zich genegeerd.
  • Dit stukje groen is een van de weinige stukken groen in dit deel van onze wijk.
  • Dit is een stuk waar vele kinderen en jeugdigen samen komen om een potje te voetballen, in bomen te klimmen, tikkertje, verstoppertje etc.

 

en verzoeken

dit laatste stukje groen intact te houden voor de inwoners van Muziekwijk zodat daar nog vele fijne herinneringen gemaakt kunnen worden!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
02-05-2022 
Petitionaris:
ladnich 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

UPDATE: Youri Egorovweg, wij hebben uw hulp nodig! Behoud het groen!

!ACTIE!

Aan de ondertekenaars van deze Petitie, via deze weg willen wij jullie informeren over de situatie rondom de Youri Egorovweg, volg de link voor meer informatie en om je stem te laten horen bij de gemeente.

Volg de link: https://www.dropbox.com/s/b9uws9girgnl7br/20220404%20Aan%20de%20ondertekenaars%20van%20de%20petitie%20Youri%20Egorovweg%20GROEN.pdf?dl=0

BEHOUD HET GROEN!.

05-04-2022