U, de petitionaris

Spookslot in de Efteling moet behouden blijven

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn.

De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij de klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden door een speciale afdeling geteld en geanalyseerd. U krijgt ook een persoonlijk antwoord van de klantenservice.

Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice te schrijven.

Bedenk wel dat grote bedrijven hun beslissingen over producten/diensten baseren op onderzoek en veel cijferwerk. Van een genomen beslissing wijkt een bedrijf zelden af omdat dit eigenlijk betekent dat ze de afdeling die het heeft voorbereid gaat moeten afschaffen.

In dit geval (Efteling Spookslot) heeft het bedrijf laten weten dat dit de door bezoekers slechtst gewaardeerde en oudste attractie is en om die reden moet verdwijnen.


Het spookslot in de Efteling moet na deze zomer wijken voor een andere, nieuwe attractie in de Efteling. Sinds 1978 is het spookslot onderdeel van de Efteling en bij veel Eftelingliefhebbers in het hart gesloten. Wij pleiten ervoor deze mooie, nostalgische attractie te behouden.

Petitie

Wij

de Eftelingfans

 

constateren

Wij zien graag dat het spookslot in de Efteling behouden wordt. Met deze nostalgische attractie is menig van ons opgegroeid en kunnen ons geen Efteling zonder deze mooie attractie voorstellen.

 

en verzoeken

een renovatie van het huidige spookslot is wellicht op zijn plaats. Maar met de huidige moderne technieken lijkt ons dit geen probleem.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
24-01-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
een bezorgde Eftelingfan 

Geschiedenis

Ondertekeningen