U, de petitionaris
Adab568e a5d0 4fb4 aaad 0491ceb0b608

Speeltuin op oude Lidl terrein Oud-Beijerland

45 ondertekeningen

Graag willen wij op het terrein van de voormalige Lidl in Oud-Beijerland een (duurzame) speeltuin met bijvoorbeeld een pannakooi, kabelbaan, baskets en klimtoestel realiseren. Hiermee bieden we kinderen een perfecte plek om zich buiten uit te leven!

Petitie

Wij

kinderen, ouders en andere bewoners uit de Oosterse Gorzenwijk (en iedereen die buitenspelen belangrijk vindt)

 

constateren

dat er weinig variatie aan speelmogelijkheden is in onze wijk. Buitenspelen is gezond en belangrijk voor de ontwikkeling van onze kinderen!

 

en verzoeken

daarom dat (een deel van) het voormalige Lidl-terrein wordt ingezet om duurzame en gevarieerde speelgelegenheid te realiseren!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hoeksche Waard 
Petitieloket:
Einddatum:
12-08-2020 
Petitionaris:
Ferdinand Kool 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Speeltuin vervolg!

Willem’s actie voor een speeltuin krijgt een vervolg! Na een gesprek met de burgemeester van de Hoeksche Waard is de ideeënmakelaar van de gemeente ermee aan de slag gegaan. Zo is het idee ontstaan om de samenwerking te zoeken met zijn basisschool.

+Lees meer...

De schooldirecteur reageerde meteen enthousiast! Het is natuurlijk heel leuk dat op deze manier nog meer kinderen mee kunnen denken over de speelmogelijkheden op school en in de wijk.

13-07-2020