You, the petitioner
Speelveld lieren

Speeltuin op het speelveld (Liederstraat/Molenvaart) in Lieren

132 signatures

Beste buurtbewoners,

Bij de kruising van de Liederstraat/Molenvaart ligt een mooi speelveld. Lang geleden heeft hier een speeltuin gestaan. Deze is door de gemeente weg gehaald toen de kleinste kinderen in de buurt te groot waren geworden en de speeltuin in verval raakten.

De afgelopen jaren zijn er weer veel kleine kinderen in Lieren komen wonen en zou het leuk zijn als de speeltuin weer wordt ‘terug’ geplaatst. Hierdoor wordt het speelveld weer een aantrekkelijke plek voor de buurt (kinderen) om elkaar te ontmoeten. Daarnaast krijgt het speelveld weer een central functie: ontmoeten.

Omdat de gemeente heeft aangegeven geen budget te hebben om een speeltuin te plaatsen, hebben ze ons geadviseerd om handttekeningen te verzamelen. Bij genoeg draagvlak binnen de gemeente kunnen we eventueel aanspraak maken op het initiatieven fonds! Daarom vragen wij of u ons wilt helpen door uw handtekening te zetten voor een speeltuin om het speelveld in het centrum van Lieren.

Petition

We

De inwoners van Lieren

 

observe

  • Het speeldveld krijgt weer een centrale functie. Kinderen ontmoeten elkaar. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, de opa's en oma's, een toevallige voorbijganger of fietsers die even willen uitrusten.
  • De kinderen die wonen tussen de Liederstraat en Oosterhuizen kunnen nu zonder de drukke Lierderstraat over te steken naar een speeltuin om buurtvriendjes te ontmoeten.

 

and request

Een speeltuin op het speelveld in Lieren die de buurtkinderen samen brengt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2019-02-20 
Lead petitioner:
Nathalie Brouwer 
Organisation:
namens de buurtkinderen van Lieren 

History

Signatures