U, de petitionaris
Speelveld lieren

Speeltuin op het speelveld (Liederstraat/Molenvaart) in Lieren

132 ondertekeningen

Beste buurtbewoners,

Bij de kruising van de Liederstraat/Molenvaart ligt een mooi speelveld. Lang geleden heeft hier een speeltuin gestaan. Deze is door de gemeente weg gehaald toen de kleinste kinderen in de buurt te groot waren geworden en de speeltuin in verval raakten.

De afgelopen jaren zijn er weer veel kleine kinderen in Lieren komen wonen en zou het leuk zijn als de speeltuin weer wordt ‘terug’ geplaatst. Hierdoor wordt het speelveld weer een aantrekkelijke plek voor de buurt (kinderen) om elkaar te ontmoeten. Daarnaast krijgt het speelveld weer een central functie: ontmoeten.

Omdat de gemeente heeft aangegeven geen budget te hebben om een speeltuin te plaatsen, hebben ze ons geadviseerd om handttekeningen te verzamelen. Bij genoeg draagvlak binnen de gemeente kunnen we eventueel aanspraak maken op het initiatieven fonds! Daarom vragen wij of u ons wilt helpen door uw handtekening te zetten voor een speeltuin om het speelveld in het centrum van Lieren.

Petitie

Wij

De inwoners van Lieren

 

constateren

  • Het speeldveld krijgt weer een centrale functie. Kinderen ontmoeten elkaar. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders, de opa's en oma's, een toevallige voorbijganger of fietsers die even willen uitrusten.
  • De kinderen die wonen tussen de Liederstraat en Oosterhuizen kunnen nu zonder de drukke Lierderstraat over te steken naar een speeltuin om buurtvriendjes te ontmoeten.

 

en verzoeken

Een speeltuin op het speelveld in Lieren die de buurtkinderen samen brengt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
20-02-2019 
Petitionaris:
Nathalie Brouwer 
Organisatie:
namens de buurtkinderen van Lieren 

Geschiedenis

Ondertekeningen