U, de petitionaris
Oekraine3

Sluit ons van het Russisch gas af

23 ondertekeningen

Nederland moet direct weigeren nog Russisch gas te gebruiken en de gaskraan moet dus onmiddellijk dicht. Dat is de enige kans de oorlog op een vreedzame manier te laten stoppen. Deze oorlog moet nu gestopt. De enige vreedzame manier om dat te doen is een maximale en totale boycot beginnend bij de gaskraan.

Petitie

Wij

die van mening zijn dat dit de laatste vreedzame methode is om deze oorlog te stoppen.

 

constateren

  • dat de huidige sancties tot niets geleid hebben.
  • Dat steeds meer EU-leiders veel schreeuwen maar steeds minder doen.
  • Dat we zonder dat we alles doen wat mogelijk is om deze bloedige oorlog te stoppen ook zelf verantwoordelijk worden voor de doden en de genocide die plaats vindt.
  • Dat er voortdurend geschermd wordt met Europese eenheid terwijl wij uitstekend zelfstandig kunnen besluiten in ieder geval de invoer van Russisch gas in Nederland te stoppen.
  • Dit in navolging van Litouwen.

 

en verzoeken

Tot een onmiddellijk stop zetten van de import van Russisch gas. Het liefst in heel Europa maar in ieder geval in Nederland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
10-05-2022 
Petitionaris:
Ernst Huigens 
Organisatie:
Steunpunt UA 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Eindelijk een petitie om het Russisch gas af te sluiten

Na meer dan een maand oorlog is er nu een petitie waarin Nederlanders aan de tweede kamer vraagt nu toch eindelijk eindelijk af te sluiten van het Russisch gas. De initiatiefnemer wil met zo veel mogelijk handtekeningen een petitie aanbieden aan de leden van de tweede kamer waarin gevraagd wordt Nederland, evenals Litouwen, af te sluiten van het Russisch gas.

+Lees meer...

De initiatiefnemer is er van overtuigd dat dit de enige nog overgebleven vreedzame methode is om aan deze oorlog een einde te maken

04-04-2022