You, the petitioner
F2a8f57b eed3 4adb 8737 d3f6a56330f4

Sloop de Genneper Molen niet en bouw er geen hoogbouw

610 signatures

Het allerlaatste stukje industrieel erfgoed dat we in Gennep nog hebben; het complex van de Gennepermolen. Men wil dit pand slopen en eenzelfde nieuw bouwen, terwijl volgens een in opdracht van de gemeente opgesteld rapport slopen niet nodig is. Daarnaast wil men het terrein volbouwen met torenhoge wooncomplexen in het dure segment. Financiële winst voor de ontwikkelaar is schijnbaar het belangrijkst. En ook gaat het mogelijk om de prestige van bepaalde gemeentebestuurders. Zeg daarom NEE tegen de sloop en NEE tegen de hoogbouw door deze petitie te tekenen.

Petition

We

Inwoners, oud-inwoners en anderen die betrokken zijn bij de stad/plaats Gennep.

 

establish that:

  • Het allerlaatste stukje industrieel erfgoed dat we in Gennep nog hebben is het complex van de Gennepermolen.
  • Dat dreigt te worden gesloopt en wordt vernieuwd.
  • Ook wil men het terrein volbouwen met torenhoge gebouwen met hoofdzakelijk woningen in de dure (koop/huur) prijsklasse en een hotel (is daar behoefte aan?).
  • Het uitzicht op het centrum zal daardoor decennia lang zijn aangetast.
  • En dit alles als prestige van gemeentebestuurders en voor het financiële gewin van de projectontwikkelaar.

 

and request

Het gemeentebestuur om af te zien van de sloop van de Gennepermolen en af te zien van hoogbouw op het terrein. En in te zetten op reguliere stadswoningen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Gennep 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-03 
Organisation:
Hart voor Gennep 
Website:

History

Signatures

Updates

Informatiebijeenkomst

Op 2 februari wordt een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. Laten we ons ook allemaal voor deze bijeenkomst aanmelden via: https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=6oft95smfu .

2021-01-22