U, de petitionaris
F2a8f57b eed3 4adb 8737 d3f6a56330f4

Sloop de Genneper Molen niet en bouw er geen hoogbouw

609 ondertekeningen

Het allerlaatste stukje industrieel erfgoed dat we in Gennep nog hebben; het complex van de Gennepermolen. Men wil dit pand slopen en eenzelfde nieuw bouwen, terwijl volgens een in opdracht van de gemeente opgesteld rapport slopen niet nodig is. Daarnaast wil men het terrein volbouwen met torenhoge wooncomplexen in het dure segment. Financiële winst voor de ontwikkelaar is schijnbaar het belangrijkst. En ook gaat het mogelijk om de prestige van bepaalde gemeentebestuurders. Zeg daarom NEE tegen de sloop en NEE tegen de hoogbouw door deze petitie te tekenen.

Petitie

Wij

Inwoners, oud-inwoners en anderen die betrokken zijn bij de stad/plaats Gennep.

 

constateren

  • Het allerlaatste stukje industrieel erfgoed dat we in Gennep nog hebben is het complex van de Gennepermolen.
  • Dat dreigt te worden gesloopt en wordt vernieuwd.
  • Ook wil men het terrein volbouwen met torenhoge gebouwen met hoofdzakelijk woningen in de dure (koop/huur) prijsklasse en een hotel (is daar behoefte aan?).
  • Het uitzicht op het centrum zal daardoor decennia lang zijn aangetast.
  • En dit alles als prestige van gemeentebestuurders en voor het financiële gewin van de projectontwikkelaar.

 

en verzoeken

Het gemeentebestuur om af te zien van de sloop van de Gennepermolen en af te zien van hoogbouw op het terrein. En in te zetten op reguliere stadswoningen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Gennep 
Petitieloket:
Einddatum:
03-03-2021 
Organisatie:
Hart voor Gennep 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Informatiebijeenkomst

Op 2 februari wordt een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. Laten we ons ook allemaal voor deze bijeenkomst aanmelden via: https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=6oft95smfu .

22-01-2021