You, the petitioner
Rokentoegestaan

Sigaretten prijs omlaag

18 signatures

Ik vind dat de prijzen van de sigaretten omlaag moet! een pakje kost ongeveer 9 euro rond de 27 stuks.lang geleden mocht je zelfs in het vliegtuig/trein of awaar dan ook roken, Ze moeten stoppen met het duurder maken van sigaretten ook voor de armen en de midden inkomers die al genoeg stres hebben.

Petition

We

Wij willen dat de prijs van roken omlaag gaat of even duur blijft zoals die nu is!Help ons daarbij.

 

observe

Voor mensen die roken word alles omtrent het roken afgenomen! je kunt in sommige gebouwen niet meer roken, een paar jaar geleden moesten bedrijven een rookruimte hebben, maar ook die gaan weg, je kunt zelfs een bekeuring krijgen zomenteen. Mensen die stress hebben of psychische ziektes of het gewoon fijn vinden tijdens het televisie kijken. Het is ongezond, maar dan zouden de prijzen van drank toch ook omhoog moeten.

 

and request

Wij rokers moeten niet woorden gestraft omdat de politiek zo moeilijk om dit onderwerp en ze almaar verder gaan, dit moet stoppen. Veel mensen vinden rust door een sigaret te roken, maar het word te duur, het is een schande, En je komt er niet een, twee keer zomaar van af. Nu kunnen ze producten verkopen of therapie aanbieden of medicatie voorschrijven, maar laat die mensen met rust eg geef de mensen gewoon hun sigaret zonder dat bemoeilijken!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-30 
Lead petitioner:
M.zwanenburg 
Website:

History

Signatures