U, de petitionaris
Rokentoegestaan

Sigarettenprijs omlaag of stop 10 jaar de verhoging van de prijzen

23 ondertekeningen

De prijzen van de sigaretten moet omlaag! Een pakje met rond de 27 stuks kost ongeveer 9 euro. Lang geleden mocht je zelfs in het vliegtuig/trein of waar dan ook roken. Ze moeten stoppen met het duurder maken van sigaretten ook voor de armen en de midden-inkomens die al genoeg stress hebben!

Petitie

Wij

Wij willen dat de prijs van roken omlaag gaat of even duur blijft zoals die nu is! Help ons daarbij!

 

constateren

  • Voor mensen die roken, wordt alles omtrent het roken afgenomen: je kunt in sommige gebouwen niet meer roken, een paar jaar geleden moesten bedrijven een rookruimte hebben, maar ook die gaan weg, je kunt zelfs een bekeuring krijgen binnenkort.
  • Mensen die stress of psychische ziektes hebben of roken gewoon fijn vinden tijdens het televisie kijken wordt het afgenomen.
  • Roken is ongezond, maar dan zouden de prijzen van drank toch ook omhoog moeten.
  • Veel mensen vinden rust door een sigaret te roken, maar het wordt te duur, het is een schande.
  • En je komt er niet een, twee keer zomaar van af.

 

en verzoeken

Wij rokers moeten niet worden gestraft omdat de politiek almaar verder gaat, dit moet stoppen. Laat ze producten verkopen of therapie aanbieden of medicatie voorschrijven in plaats van de prijs verhogen; laat de mensen met rust en geef ze gewoon hun sigaret zonder dat bemoeilijken!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-01-2020 
Petitionaris:
M.zwanenburg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen