U, de petitionaris
694

Scheveningen voor behoud Bronovo ziekenhuis

871 ondertekeningen

Ziekenhuis Bronovo dreigt te verdwijnen. Voor Scheveningers een aderlating die ongewenst is.

Petitie

Wij

De leden, aanhangers van Schevenings Belang alsook alle Scheveningers

 

constateren

De verdwijnende zorg op Scheveningen vanwege het voorstel om Bronovo als ziekenhuis te sluiten. De geschiedenis herhaalt zich. Het in de volksmond genoemde Rode kruisziekenhuis Sportlaan - tegenwoordig HAGA – heeft hetzelfde proces ondergaan: renoveren, nieuwbouw Juliana Kinderziekenhuis, en dan nog voor de verf droog is er mee stoppen. Pure kapitaalvernietiging dus in de context (om economische reden) is niet meer te begrijpen en uit te leggen.

 

en verzoeken

Dat de overheid de spoedeisende hulp en de zorg op afspraak op Scheveningen gestand houdt. Wij zijn van mening, gezien de centrale ligging van Bronovo, de aanrijroutes, de mogelijkheid tot uitbreiding en de reeds uitgevoerde investeringen, dat Bronovo eruit springt. Wij vragen ons af of de bestuurders een historische fout aan het maken zijn. Het is nog niet te laat om zo’n fout te voorkomen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2019 
Petitionaris:
Schevenings Belang 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen