U, de petitionaris

Schaf de norm voor het bindend studieadvies af

4 ondertekeningen

Sinds de invoering van de norm voor het bindend studieadvies moet iedere student een minimum aantal punten halen om door te mogen met de studie. Sommige studenten met een functieberking zijn gewoon niet in staat om zich aan de BSA-eis te voldoen. Dat vind ik onacceptabel. Dus ik vraag aan iedereen: STA OP EN TEKEN DEZE PETITIE. Deel deze petitie op social media. Deel het met mensen in je omgeving.

Petitie

Wij

Samenwerkende organisaties die zich inzetten voor een mensen met een functieberking voor mensen met een functiebeperking en de studenten die een functiebeperking hebben

 

constateren

  • Studenten met een functieberking worden verkeerd beoordeeld door de BSA norm. De BSA norm scheert letterlijk iedere student over een kam.

  • Sommige studenten met bijvoorbeeld een functiebeperking worden op dezelfde manier beoordeeld als studenten zonder beperking.

  • Sommige studenten met een functieberking zijn gewoon niet in staat om zich aan de BSA-eis te voldoen.

 

en verzoeken

ook voor mensen met een functiebeperking een studie studeerbaar te maken door te beginnen met het afschaffen van deze belachelijke BSA-norm.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
03-01-2020 
Petitionaris:
Rick Pisters 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen